partners

För Libom Design är det viktigt att samarbeta med andra konsulter och företag som kan komplettera med annan kunskap och expertis. Nedan hittar ni våra samarbetspartners som vi rekommenderar.

linda söderholm​

varumärkesbyggare & grafiker

e-post:
linda@libom.se

 
Linda hjälper ert företag att nå er fulla potential inom marknadsföring. Genom en workshop bygger ni tillsammans ett starkare varumärke, där företagsidentiteten och marknadsföringsstrategi står i fokus.

Linda Söderholm

marknadsföringsstrategi

För att kunna lyckas med marknadsföring av ert företag behöver ni sätta strategier. Därför är det viktigt att ni har koll på era konkurrenter, marknaden ni befinner er i och vad det är era kunder vill att ni ska lösa för problem. Vet ni detta kommer er plats på marknaden bli tydligare.

företagsidentitet

En tydlig och stark företagsidentitet är viktigt då det är den som avgör kundens känslor inför varumärket. Vilka är ni? Vad lovar ni kunden? Vi hjälper er att bli ett starkare och tydligare varumärke, och vi hjälper era kunder att snabbare kunna ta beslutet att ni är rätt för dem. 

workshop

Behöver ni hjälp att komma igång med er marknadsföring och varumärkesbyggande? Eller behöver ni uppdatera gamla marknadsföringsstrategier för att nå era mål? Vi hjälper er att sätta ord och tydlighet på vilka ni är, vilka ni vill vara mot era kunder och hur ni bäst når dessa mål.