Hemsida i wordpress

När jag bygger nya hemsidor jobbar används WordPress. WordPress är ett CMS (Content Management System) som gör det enkelt för dig att jobba med hemsidan och uppdatera texter. 

Symaskinsboden

E-handel

Har du en e-handel eller vill du komma igång med e-handel? Jag hjälper dig att komma igång på ett smidigt sätt. Eftersom att WordPress är skalbart kan hemsidan växa i takt med att e-handeln ökar. Kontakta mig om du vill ha hjälp med e-handel!

Support & uppdateringar

För att hålla hemsidan säker och fungerande behöver den regelbundet uppdateras. Om du har en hemsida i wordpress som du behöver hjälp att hålla uppdaterad finns jag där. 

Vanliga frågor och svar

WordPress är ett CMS (Content Management System) som gör det enkelt för dig att jobba med hemsidan och uppdatera texter.

När du använder dig av wordpress är du inte låst vid ett företag. Du har möjlighet att skala up hemsidan och jobba upp ett långsiktigt värde.  

För den som är van att använda datorer upplevs ofta wordpress som enkelt. 

Självklart! När vi bygger e-handel i wordpress använder vi tillägget WooCommerce som grund. 

Ja! För onlineutbildningar och kurser bygger vi normalt i tillägget LearnDash. 

Självklart! Det är en av styrkorna med wordpress. Det är dock bra om du redan i starten vet hur slutmålet ska vara. Då kan man spara tid genom att bygga förberedande för det.