Hemsida i wordpress

När jag bygger hemsidor jobbar jag med WordPress. WordPress är en öppen källkodsplattform som används för att skapa och hantera webbplatser och bloggar. Det är en av de mest populära plattformarna för webbpublicering och drivs av en stor gemenskap av utvecklare och användare. WordPress har en användarvänlig gränssnitt och en mängd olika plugins och teman som gör det möjligt anpassa och skala upp din webbplats utifråb dina behov.

Hur går processen till?

1. Offert och uppstart

Vi börjar att prata om ert behov och era förväntingar på den nya hemsidan. Efter det får ni en offert framtagen utifrån det vi pratat om.

2. Struktur och design

När offerten är godkänd så startar jag med att ta fram en struktur och skiss för hemsidan. Du kan hela tiden följa arbetet på en demosajt.

3. Material och lansering

I nästa skede börjar ni skicka in nödvändigt material som text och bild. När hemsidan sedan är klar lanserar jag den på er webhotell.

E-handel

Har du en e-handel eller vill du komma igång med e-handel? Jag hjälper dig att komma igång på ett smidigt sätt. Eftersom att WordPress är skalbart kan hemsidan växa i takt med att e-handeln ökar. Läs mer om e-handel och webbshop här.

Support & uppdateringar

För att hålla hemsidan säker och fungerande behöver den regelbundet uppdateras. Om du har en hemsida i wordpress som du behöver hjälp att hålla uppdaterad finns jag där. Läs mer om support här.

Symaskinsboden
Jag tog fram en hemsida till Symaskinsboden i Uppsala. Klicka på bilden för att komma till deras hemsida.
Jag tog fram en gåvoshop till kampanjen "Vit Jul" som drivs av Junis. Klicka på bilden för att komma till deras hemsida.

Vad kostar en hemsida?

Priset varierar beroende på vilka funktioner du vill ha på hemsidan. För en “vanlig” hemsida som presenterar företaget och dess tjänster är priset från 25 000:- en moms. 

Vill man ha e-handel eller egna funktioner som intranät, bokningssystem eller en kundportal kommer priset styras av erat behov. Tveka inte att kontakta mig om du vill veta vad det skulle kosta för dig!

Varför välja Libom Webblåda?

Välj mig till din nya hemsida om du vill ha en kreativ webbis som har lätt för att anpassa sig och hitta lösningar som passar olika typer av verksamheter. Jag har stor erfarenhet av att göra webbprojekt från början till slut, både från byråvärlden och i egen regi. 

Vill du få en offert för din nya hemsida?

Vill du veta vad din nya hemsida skulle kosta eller har du några frågor? Hör gärna av dig via formuläret så återkommer jag inom kort!